Dierenoppas

Iedereen gaat graag op reis maar het is altijd een beetje moeilijk om je geliefde huisdier(en) achter te laten. Ik beschouw mijn huisdieren als mijn eigen kinderen en zo zal ik ook jouw huisdieren behandelen zodat jij met een gerust hart van je verdiende vakantie kan genieten.

Dierentaxi

Moet je huisdier naar de dierenarts, trimsalon,… en kan je zelf niet rijden of heb je geen wagen ter beschikking? Ik help graag om je dier en eventueel jezelf te verplaatsen.

Uitlaatservice

Ga je lange dagen werken, moet je naar een feest of gewoon even geen zin om te wandelen? Je kan mij altijd boeken om een wandeling te gaan maken met je hond(en). Dit kan al vanaf een half uurtje. Indien gewenst, neem ik de hond(en) mee op verplaatsing en maken we daar een mooie, lange wandeling.

Kattentrimster

In 2018 start ik een opleiding tot kattentrimmster aan HKI in Nederland. In deze opleiding vormt het welzijn van de kat het belangrijkste uitgangspunt. De tweede voorwaarde is grondige kennis van de anatomie en de fysiologie van de kattenhuid en -vacht. De praktijk van het huid- èn vachtvriendelijk trimmen en het diervriendelijk hanteren van katten vormt de derde pijler.

Wij zorgen voor uw huisdier

Gecertificeerd dierenoppas

Eerste hulp voor dieren

Vriendelijk en familiaal

Professioneel en verzekerd

Over mij

wie? wat? hoe?

img
Hoi, ik ben Tessa en een dierenvriend in hart en nieren. Als kind hield ik al veel van dieren en dat is alleen nog maar versterkt met de jaren. Zelf heb ik 2 katten, Beemer en Diesel, en 4 kippen. Ik rijd ook paard en ben helemaal verliefd op de hond van mijn zus: Ona.– Tessa

Namibië
In 2015 heb ik vrijwilligerswerk gedaan in een wildreservaat in Namibië. Een super ervaring die ik iedereen aanraad. Hier heb ik met jachtluipaarden, bavianen, paarden, kippen, schapen,… gewerkt. Toen werd me meer en meer duidelijk dat ik zo graag met dieren wil werken en het liefst zo veel mogelijk.

Kattenopvang
In 2016 ben ik dan opvangmama geworden voor Kattenopvang Waasland, dit is een opvanginitiatief voor gedumpte kittens en katten. Wij maken ze weer gezond en gaan dan op zoek naar het gouden mandje dat ze dubbel en dik verdienen. Hard en emotioneel zwaar werk maar zo de moeite waard eens ze gezond en wel kunnen vertrekken.

Dierenasiel medewerkster
Als vrijwilliger heb ik in 2017 de kans gekregen om de opleiding ‘Dierenasiel medewerker’ van de FOD te volgen en hiervoor ben ik met glans geslaagd.

Animinded
In 2018 was ik dan eindelijk klaar om mijn eigen zaak op te richten: AniMinded. AniMinded is een geregistreerde, verzekerde en professionele dienst.

Tarieven

Onderstaande prijzen zijn richtprijzen.

img
30 minuten € 10,00
60 minuten € 14,00
Halve dag (6 uur) € 45,00
Nacht (12 uur) € 75,00
Volledige dag (24 uur) € 140,00
Tweede huisbezoek, zelfde dag (30 minuten) € 6,00
Tweede huisbezoek, zelfde dag (60 minuten) € 10,00
Toeslag derde klein huisdier (vissen, konijn, kippen, …) € 1,50
Toeslag derde grote huisdier (kat, hond, geit, …) € 3,50
Bij deze diensten komt er nog een km-vergoeding bij van € 0,25 / km vanuit AniMinded (Reet, Antwerpen)
30 minuten € 12,00
60 minuten € 16,00
Toeslag extra hond (30 minuten) € 5,00
Toeslag extra hond (60 minuten) € 8,00
10 (+1 gratis) Beurtenkaart – 30 minuten € 115,00
10 (+1 gratis) Beurtenkaart – 60 minuten € 155,00
Bij deze diensten komt er nog een km-vergoeding bij van € 0,25 / km vanuit AniMinded (Reet, Antwerpen)
per 30 minuten € 12,00
per 15 minuten wachttijd € 5,00
Bij deze diensten komt er nog een km-vergoeding bij van € 0,25 / km vanuit AniMinded (Reet, Antwerpen)

Hoe werkt het?

img

Ben je overtuigd?

Contacteer me dan gerust en ik maak een offerte op. Deze kan je dan rustig bekijken en is niet bindend.

Ben je akkoord met de offerte?

Dan kom ik langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we mekaar beter leren kennen. Ik begrijp dat er een klik moet zijn met diegene die op je huisdier komt letten en/of ermee gaat wandelen. Het gesprek is dus vrijblijvend en niet bindend.

Goed gevoel?

Dan vullen we samen de klantenfiche in. Hierop staan de specificaties van het dier, de noden van het dier, de gegevens van de dierenarts,… Als je akkoord bent met de algemene voorwaarden, wordt het

klantencontract getekend en spreken we een datum af voor de sleuteloverdracht. Dan wordt ook het sleutelcontract ingevuld.

Ik vraag een voorschot van 50%. Zo vermijd ik boekingen die op het laatste moment geannuleerd worden. Wanneer dit voorschot betaald is, boek ik jouw periode in. Dit voorschot kan cash betaald worden of per overschrijving. Na de oppasperiode krijg je een factuur om het overige bedrag te betalen. Dit kan zowel cash als per overschrijving.

No Comments

Comments are closed.